Energy Agency Offices

Category
Sustainable Architecture, Work & Retail
About This Project

We prepared a feasibility study for the Energy Agency’s new office building. The new low-carbon building was envisaged as an exemplar for renewable technology while providing a great working environment.

Our first step was to identify the requirements for a new building, confirm a brief and visualise a number of configurations for the accommodation.

Partway through the process, we became aware of a potential site for the building and sought to redesign the project so that it could meet the individual challenges of this site.

Employee engagement in design process

BREEAM excellent and Passivhaus standards


Warning: array_intersect(): Argument #1 is not an array in /home/johngilbert/webapps/wp/wp-content/plugins/contentprotector/smartcontentprotector.php on line 475

Warning: array_intersect(): Argument #1 is not an array in /home/johngilbert/webapps/wp/wp-content/plugins/contentprotector/smartcontentprotector.php on line 476

Warning: array_intersect(): Argument #1 is not an array in /home/johngilbert/webapps/wp/wp-content/plugins/contentprotector/smartcontentprotector.php on line 477